Home/Stream/Olemme ylpeästi taitoluisteluseura, jossa harjoitellaan ja kilpaillaan yksinluistelussa, muodostelmaluistelussa ja jäätanssissa. Helsinki Trophy -kisassa ovat edustettuina yksinluistelun ohella jäätanssi. HL:n jäätanssipareista omat Timanttinsa luistelivat Debytantit Enna ja Oskari (1), Martta ja Santtu (2), Hilda ja Urho (3); Basic Novice -parit Daniela ja Samu (1), Henna ja Trevor (2), Julietta ja Lasse (3); Advanced Novice -pari Sanni ja Miitri (3) sekä upeat Seiorimme Juulia & Matthias (1) sekä Monica ja Juho (2). Onnittelut!

Olemme ylpeästi taitoluisteluseura, jossa harjoitellaan ja kilpaillaan yksinluistelussa, muodostelmaluistelussa ja jäätanssissa. Helsinki Trophy -kisassa ovat edustettuina yksinluistelun ohella jäätanssi. HL:n jäätanssipareista omat Timanttinsa luistelivat Debytantit Enna ja Oskari (1), Martta ja Santtu (2), Hilda ja Urho (3); Basic Novice -parit Daniela ja Samu (1), Henna ja Trevor (2), Julietta ja Lasse (3); Advanced Novice -pari Sanni ja Miitri (3) sekä upeat Seiorimme Juulia & Matthias (1) sekä Monica ja Juho (2). Onnittelut!

Käy tykkäämässä tai kommentoimassa kuvaa Instagramissa ›
Helsingin Luistelijat Instagramissa: instagram.com/helsinginluistelijat

2017-10-02T22:40:11+03:00 October 2nd, 2017|Stream|0 Comments