Home/Stream/Onnittelemme vielä kerran kaikkia Helsinki Trophy -kilpailuun osallistuneita luistelijoita hienosta kauden avauksesta! Myös HL:n omat luistelijat pääsivät näkemään, mitä kilpailupallilla jaettavassa painavassa “mysteerilaatikossa” on – onnea Timanteista Evertille (Debs A Boys 2), Ella-Lumialle (Debs A Girls 2), Miklalle (Junior A Men 1), Emilialle (Senior A Ladies 2), Veikolle (Springs B Boys 1), Amandalle (Ice Dance Solo Advanced Novices 1), Marialle (Ice Dance Solo Advanced Novice 2), Aidalle (Ice Dance Debutants Solo 1), Emmalle (Ice Dance Debutants Solo 2) ja Nealle (Ice Dance Debutants Solo 3).

Onnittelemme vielä kerran kaikkia Helsinki Trophy -kilpailuun osallistuneita luistelijoita hienosta kauden avauksesta! Myös HL:n omat luistelijat pääsivät näkemään, mitä kilpailupallilla jaettavassa painavassa “mysteerilaatikossa” on – onnea Timanteista Evertille (Debs A Boys 2), Ella-Lumialle (Debs A Girls 2), Miklalle (Junior A Men 1), Emilialle (Senior A Ladies 2), Veikolle (Springs B Boys 1), Amandalle (Ice Dance Solo Advanced Novices 1), Marialle (Ice Dance Solo Advanced Novice 2), Aidalle (Ice Dance Debutants Solo 1), Emmalle (Ice Dance Debutants Solo 2) ja Nealle (Ice Dance Debutants Solo 3).

Käy tykkäämässä tai kommentoimassa kuvaa Instagramissa ›
Helsingin Luistelijat Instagramissa: instagram.com/helsinginluistelijat

2017-10-02T22:24:23+03:00 October 2nd, 2017|Stream|0 Comments